Kinderfeestjes

Prinsessenfeestje

Ben jij een prinses voor een dag? Tijdens het prinsessenfeestje verkleed je je als een prinses, borstel en versier je het paard en hebben we een fotoshoot. Er is ook tijd voor het uitpakken van cadeautjes. Binnen 24 uur na het feestje ontvangen jullie de foto’s.

Cowboyfeestje

Ben jij een cowboy voor een dag? Tijdens het cowboyfeestje verkleed je je als cowboy, borstel je het paard, hebben we een fotoshoot en doe je een speurtocht. Er is ook tijd voor het uitpakken van cadeautjes. Binnen 24 uur na het feestje ontvangen jullie de foto’s.

Ponyfeestje

Het ponyfeestje is voor de echte paardengekken. Er is extra veel tijd en aandacht voor de paarden en jullie leren ‘paardenfluisteren’. We maken een parcours waar we het paard doorheen leiden. Lukt dat? Dan krijg jij een paardenfluisteraar-diploma!

Informatie

Praktische informatie

  • Feestjes kunnen worden gepland op zaterdag of zondag. Het boeken van een feestje gaat via een mail naar info@happyhorsemanship.tv. Tijdens schoolvakanties zijn soms andere dagen ook mogelijk, vraag hiernaar via een mail.
  • Wij raden aan om al voor aankomst te eten en drinken, zodat dit niet van de tijd met de paarden af hoeft te gaan. Tijdens het feestje wordt enkel limonade en water verzorgd.
  • Het toilet is 300 meter lopen vanaf de ponyclub. Om niet te veel van het feestje te hoeven missen, is het dus aan te raden om voor vertrek naar de ponyclub iedereen naar het toilet te laten gaan.

Afspraken rondom de paarden

  • Op de paarden wordt niet gereden.
  • De activiteiten rondom te paarden worden begeleid door gediplomeerd personeel. Er wordt geluisterd naar hun instructie.
  • Iedereen, zowel de kinderen als de begeleidende ouders, draagt dichte schoenen op de ponyclub.
  • Rondom de paarden praten en bewegen we rustig. Wij maken dit bij aankomst duidelijk, maar in de voorbereiding thuis is het fijn als dat wordt meegenomen.
  • De Happy Horsemanship Ponyclub heeft een duidelijke visie over de omgang met paarden. Het plezier van het paard tijdens de activiteit is even belangrijk als het plezier van de kinderen. 

Ervaringen en sfeerbeelden

* De ervaringen en sfeerbeelden zijn niet (altijd) van dezelfde persoon

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Contact

Zoë Idema – eigenaar

Contact:
06 33 17 61 83
info@happyhorsemanship.tv

Adres:
Landgoed Rorik
Noorderweg, 1948 PK, Beverwijk

Openingstijden:
In verband met de rust van de kudde ontvangen wij geen bezoek als daar geen afspraak voor is. Bekijk de agenda voor komende evenementen of schrijf je in bij een activiteit!