Workshopdagen

SAMEN MET JOUW STALGENOTEN

Workshopdag

Nodig mij uit voor een workshopdag bij jou op stal of op de manege! We gaan met een groep enthousiastelingen in tweetallen aan de slag met een bepaald onderwerp.

Hoe het werkt:

– Stuur mij een mail (info@happyhorsemanship.tv) of een dm op Instagram  en vermeld daarbij het adres van jullie stal en het onderwerp waar jullie mee aan de slag willen gaan. Vraag iets aan of kies tussen: werken in vrijheid, clickertraining, obstakeltraining, plezier krijgen in longeren of vrijheidsdressuur. 

– Ik bereken de reiskosten van te voren (€0,20 per km vanaf IJmuiden) zodat het achteraf geen verassing hoeft te zijn. Echter reis ik niet verder dan 2 uur enkele reis. Ik kom voor minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. Binnen een half uur rijden vanaf IJmuiden is dat minimaal 4 personen en maximaal 12 personen.

– Ik geef per tweetal 45 minuten les. Per persoon kost dat €40,- (exclusief reiskosten, die verdelen jullie onderling of betaalt de organisator). In de les gaan we aan de slag met het door jullie gekozen onderwerp. Wanneer nodig neem ik hier materialen voor mee. Je bent vrij om te kijken bij stalgenoten, maar je kan ook enkel komen voor je eigen les.

– Aan het einde van de workshopdag hebben zowel jij en je paard een heerlijke dag gehad en zit jij weer vol inspiratie die jij de komende trainingen kan toepassen!