Op de Happy Horsemanship Ponyclub...

Leer je met een paard samen werken

We bouwen en parcours op en wandelen er met het paard doorheen, we leren het paard sturen op lichaamstaal, of we gaan met het paard voetballen. Er zijn zo veel leuke dingen die je met een paard kunt doen! De oudere groepen gaan ook aan de slag met jongeren, werken aan de hand en het écht leren zien van de behoeften van het paard en daar naartoe trainen.

Leer je paarden begrijpen

Iedere les start met een half uur de paarden verzorgen. Daarbij kunnen we paardengedrag van dichtbij observeren en leer je over de basisbehoeften van een paard. We vullen samen de hooinetten, mesten de paddock uit, vullen de waterbakken of doen andere klusjes om de paarden ook voor en na de lessen blij te maken.

Staat plezier van kind
én paard voorop

De lessen zijn niet alleen leuk voor de kinderen, maar óók voor de paarden. We werken met voerbeloning tijdens de lessen om de paarden helpen te begrijpen wat we van hen vragen. Zo voorkomen we frustratie en maken we de les een stuk leuker voor de paarden. Ook gebruiken we veel materialen in de lessen, wat paarden erg leuk vinden om mee te spelen. Wanneer een paard aangeeft niet lekker in zijn vel te zitten, krijgt die rust en gebruiken we een ander paard voor de lessen.

Ontwikkel je je nog verder

De lessen worden gegeven in kleine groepjes en daarom is er veel ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Hoe ga je er mee om als een paard even niet snapt wat je vraagt? Van werken met paarden worden kinderen geduldig, zelfverzekerd, lichaamsbewust, empatisch en natuurlijk ook heel blij!

Informatie over de lessen

Dinsdaggroep

Dinsdag 15:00 – 16:30 uur

Startdatum 3 september 2024

Leeftijd 7 – 12 jaar

€ 60 per maand

Donderdaggroep

Donderdag 15:00 – 16:30 uur

Startdatum 5 september 2024

Leeftijd 7 – 12 jaar

€ 60 per maand

Zaterdaggroep

Zaterdag 10:00 – 12:00 uur

Startdatum 7 september 2024

Leeftijd 12 – 18 jaar

€ 70 per maand

De Ponyclub zit nog in de opstartfase, daarom beginnen we met 3 groepen. Bij voldoende interesse zullen meer groepen ontstaan.

Schrijf je in

Vul het onderstaande contactformulier in. Je ontvangt voor de start van de lessen een bevestigende mail waarin ook de betaalmogelijkheden staan. 

Ervaringen en sfeerbeelden

* De ervaringen en sfeerbeelden zijn niet (altijd) van dezelfde persoon

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Contact

Zoë Idema – eigenaar

Contact:
06 25 10 90 19
info@happyhorsemanship.tv

Adres:
Landgoed Rorik
Noorderweg, 1948 PK, Beverwijk

Openingstijden:
In verband met de rust van de kudde ontvangen wij geen bezoek als daar geen afspraak voor is. Bekijk de agenda voor komende evenementen of schrijf je in bij een activiteit!