Onze paddock paradise

Overzicht

Track

Schuilstallen

Hooipunten

Verrijking

Waarom een Paddock Paradise?

Wilde paarden kunnen dag en nacht zelf bepalen waar ze heen gaan, wanneer ze eten en wanneer ze rusten. Een paddock paradise maakt dat natuurlijke gedrag zo veel mogelijk mogelijk. Door hooipunten te verdelen over de paddocks, stimuleren we de paarden zo veel mogelijk te lopen op een dag. De paden zijn breed en lang genoeg voor de paarden om af en toe een sprintje te trekken of lekker met elkaar te spelen. Het vrije bewegen helpt de paarden fysiek en mentaal gezond te blijven. We bieden de paarden 24 uur per dag hooi. Paarden moeten de hele dag ruwvoer kunnen eten om speeksel aan te maken en maagzweren te voorkomen. Dit ruwvoer wordt verdeeld over genoeg hooipunten, zodat alle paarden altijd ergens rustig kunnen eten. De derde basisbehoefte, na vrije bewegingsruimte en onbeperkt ruwvoer, is sociaal contact. De paarden op onze paddock paradise leven in een kudde. Ze spelen, eten, kriebelen en rusten met elkaar. 

Video's over onze Paddock Paradise

In deze video’s zie je de bouw van onze Paddock Paradise, zie je hoe we verrijking voor de paarden hebben gemaakt en zie je een rondleiding.

Onze kudde

Op dit moment zijn we nog op zoek naar onze kudde. Pas jij daarbij? Stuur een mail naar info@happyhorsemanshipi.tv en een uitgebreid “sollicitatie”-proces zal volgen ;). Om wisselingen in de kudde te voorkomen zie ik het als mijn missie om een fijne groep mensen samen te stellen die écht bij elkaar past. Dat gaat om ieders visie over paardenwelzijn en inzet op de plek, maar het gaat ook om hoe je bent als mens, hoe je in het leven staat en of dat klikt in de groep. Een mail sturen is dus niet direct een garantie voor een uitnodiging of plek op de wachtlijst. Maar pak dat niet persoonlijk op. Ook voor jou en jouw paard is het fijner om op een plek te zijn die écht bij jullie past. 

Aslan

Aslan (2014) is een Curly Horse ruin. Hij is het enige paard van de eigenaresse van Happy Horsemanship, Zoë. Aslan is slim, houdt van aandacht, is gek op eten en is een stabiel en rustig paard. 

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Fan van onze plek?

Kom eens langs. Ik vertel je met liefde over onze plek, hoe wij alles vanuit niets hebben opgebouwd en ik beantwoord al jouw vragen. Ook te combineren met een high tea!

Sta jij op het punt om een Paddock Paradise te bouwen? In dit interactieve ebook neem ik je mee in ons proces van het zoeken naar onze plek tot de droomplek voor onze paarden. Inclusief links naar how-to videos!

Een paddock paradise is nooit af. Soms gaat er iets stuk, maar vaak zijn er nog oneindig nieuwe leuke ideeën om toe te passen om onze droomplek nóg beter te maken! Daarvoor is hulp altijd welkom.

Contact

Zoë Idema – eigenaar

Contact:
06 33 17 61 83
info@happyhorsemanship.tv

Adres:
Wordt nog naar gezocht, tips zijn welkom!

Openingstijden:
In verband met de rust van de kudde ontvangen wij geen bezoek als daar geen afspraak voor is. Bekijk de agenda voor komende evenementen of schrijf je in bij een activiteit!