Onze paddock paradise

Op dit moment is de paddock paradise nog in aanbouw. Op de foto zie je het bovenaanzicht van ons paradijsje.

Bijna dagelijks zijn we bezig met paden leggen, planten plaatsen en de plek beter en mooier maken. 

Het is nog niet af, maar de paarden en mensen genieten al enorm van dit paradijsje.

Waarom een Paddock Paradise?

Wilde paarden kunnen dag en nacht zelf bepalen waar ze heen gaan, wanneer ze eten en wanneer ze rusten. Een paddock paradise maakt dat natuurlijke gedrag zo veel mogelijk mogelijk. Door hooipunten te verdelen over de paddocks, stimuleren we de paarden zo veel mogelijk te lopen op een dag. De paden zijn breed en lang genoeg voor de paarden om af en toe een sprintje te trekken of lekker met elkaar te spelen. Het vrije bewegen helpt de paarden fysiek en mentaal gezond te blijven. We bieden de paarden 24 uur per dag hooi. Paarden moeten de hele dag ruwvoer kunnen eten om speeksel aan te maken en maagzweren te voorkomen. Dit ruwvoer wordt verdeeld over genoeg hooipunten, zodat alle paarden altijd ergens rustig kunnen eten. De derde basisbehoefte, na vrije bewegingsruimte en onbeperkt ruwvoer, is sociaal contact. De paarden op onze paddock paradise leven in een kudde. Ze spelen, eten, kriebelen en rusten met elkaar. 

Video's over onze Paddock Paradise

In deze video’s zie je de bouw van onze Paddock Paradise, zie je hoe we verrijking voor de paarden hebben gemaakt en zie je een rondleiding.

Onze kudde

We hebben nog 2 plekjes vrij in onze kudde. Passen jij en jouw paard daarbij? Stuur een mail naar info@happyhorsemanship.tv 

Aslan

Aslan (2014) is een Curly Horse ruin. Hij is het enige paard van de eigenaresse van Happy Horsemanship, Zoë. Aslan is slim en houdt van aandacht.

Jade

Jade (2008) is een Tinker merrie. Ze is heel lief en komt vaak in alle rust even bij je kijken wat je aan het doen bent. Zij en Aslan kroelen graag met elkaar.

Presto

Presto (2011) is een Quarter mix ruin. Hij is erg lief en heeft zijn talent als coachings- paard gevonden. Maar er zijn ook genoeg andere dingen die hij leuk vindt om te doen!

Spike

Spike (2005) is een Quarter Horse ruin. Het is een knappe stoere man en houdt van snelheid! Samen met Loïs deelt hij zijn eigenaar.

Loïs

Loïs (2013) is een Quarter Horse merrie. Ze heeft een zacht karakter, maar weet wel wat ze wil. Ze is van dezelfde eigenaar als Spike.

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Plek vrij 🙂

Komt jouw paard hier te staan?

Fan van onze plek?

Kom eens langs (op afspraak). Ik vertel je met liefde over onze plek, hoe wij alles vanuit niets hebben opgebouwd en ik beantwoord al jouw vragen. Ik wil zelfs met je meedenken in het schetsen van jouw droomplek.

Sta jij op het punt om een Paddock Paradise te bouwen? In dit interactieve ebook neem ik je mee in ons proces van het zoeken naar onze plek tot de droomplek voor onze paarden. Inclusief links naar how-to videos!

Een paddock paradise is nooit af. Soms gaat er iets stuk, maar vaak zijn er nog oneindig nieuwe leuke ideeën om toe te passen om onze droomplek nóg beter te maken! Daarvoor is hulp altijd welkom.

Contact

Zoë Idema – eigenaar

Contact:
06 25 10 90 19
info@happyhorsemanship.tv

Adres:
Landgoed Rorik
Noorderweg, 1948 PK, Beverwijk

Openingstijden:
In verband met de rust van de kudde ontvangen wij geen bezoek als daar geen afspraak voor is. Bekijk de agenda voor komende evenementen of schrijf je in bij een activiteit!